Google Chromen poistaminen

Voit poistaa Chromen tietokoneeltasi (Windows, Mac tai Linux) tai Chrome-sovelluksen iPhoneltasi tai iPadiltasi.

Chromen poistaminen käytöstä

Chrome on asennettu valmiiksi useimmille Android-laitteille, eikä sitä voi poistaa. Voit poistaa sen käytöstä, jolloin se ei näy laitteen sovellusluettelossa.

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset.
  3. Valitse Chrome Chrome. Jos sitä ei näy, valitse ensin Näytä kaikki sovellukset tai Sovellustiedot.
  4. Valitse Poista käytöstä.

Toisen selaimen käyttö

Jos et halua käyttää Chromea, voit asentaa toisen verkkoselaimen ja käyttää sitä.

Chrome-ongelmien korjaaminen

Useimmat Flashiin, laajennuksiin, oletushakukoneisiin, ponnahdusikkunoihin ja Chrome-päivityksiin liittyvät ongelmat korjautuvat poistamalla Chromen ja asentamalla sen uudelleen.