Google Chromen poistaminen

Voit poistaa Chromen tietokoneelta (Windows, Mac tai Linux), iPhonelta tai iPadilta.

Chromen poistaminen käytöstä

Chrome on asennettu valmiiksi useimmille Android-laitteille, eikä sitä voi poistaa. Voit poistaa sen käytöstä, jolloin se ei näy laitteen sovellusluettelossa.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse Chrome Chrome. Jos sitä ei näy, valitse ensin Näytä kaikki sovellukset tai Sovellustiedot.
  4. Valitse Poista käytöstä.

Toisen selaimen käyttö

Jos et halua käyttää Chromea, voit asentaa toisen verkkoselaimen ja käyttää sitä.

Chrome-ongelmien korjaaminen

Useimmat oletushakukoneeseen, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyvät ongelmat korjautuvat poistamalla Chromen ja asentamalla sen uudelleen.