Poista Google Chromen asennus

Ikävää, että aiot lopettaa Google Chromen käytön!

Ohjeet Windows-käyttäjille

Windows XP

Voit poistaa Google Chromen muiden Windows-ohjelmien tavoin. Toimi seuraavasti:

1. Sulje Chromen kaikki ikkunat ja välilehdet.
  2. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Lisää tai poista sovellus.
  4. Kaksoisklikkaa kohtaa Google Chrome.
  5. Valitse Poista.
  6. Valitse vahvistusikkunassa Poista asennus. Jos haluat poistaa käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian, valitse Poista myös selailutiedot -valintaruutu.

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8

1. Sulje Chromen kaikki ikkunat ja välilehdet.
  2. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli. (Windows 8:n käyttäjät: Tietoja Ohjauspaneelin käyttämisestä)
  3. Klikkaa Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Kaksoisklikkaa kohtaa Google Chrome.
  5. Valitse vahvistusikkunassa Poista asennus. Jos haluat poistaa käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian, valitse Poista myös selailutiedot -valintaruutu.

Oliko selain osa tietokoneesi ohjelmapakettia? Jos näin on, Google Chromen asennus saattaa olla koko järjestelmän laajuinen, ja sinun täytyy kirjautua sisään tietokoneeseesi järjestelmänvalvojan tilillä poistaaksesi selaimen. Järjestelmänlaajuisen Google Chromen poistaminen poistaa selaimen kaikista tietokoneen käyttäjätileistä.

Ohjeet Mac-käyttäjille
  1. Siirry tietokoneella kansioon, joka sisältää Google Chrome -sovelluksen.
    Vinkki: Se voi olla Sovellukset-kansiossa. Jos se ei ole siellä, hae tietokoneeltasi ”Google Chrome” (paina ⌘F).
  2. Vedä Google Chrome roskakoriin.
  3. Jos olet lisännyt Google Chromen Dockiin, vedä se pois Dockista.

Jos haluat poistaa tietokoneelta Chrome-käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian, noudata näitä ohjeita:

1. Valitse näytön yläreunassa olevasta Mac-valikosta Siirry.
  2. Valitse Siirry kansioon.
  3. Kirjoita ~/Library/Google.
  4. Klikkaa Siirry.
  5. Vedä kansio GoogleSoftwareUpdate roskakoriin.
Ohjeet Linux-käyttäjille
  1. Valitse Sovellukset > Debian > Sovellukset > Järjestelmä > Package Management > Synaptic Package Manager.
  2. Hae pakettien luettelosta Google Chrome.
  3. Valitse Google Chrome package -valintaruutu.
  4. Voit poistaa asennuksen kokonaan (myös määritystiedostot) valitsemalla Mark for Complete Removal. Voit poistaa selaimen säilyttäen joitakin asetuksia valitsemalla Mark for Removal.
  5. Klikkaa Toteuta.
  6. Valitse To be completely removed -valikosta Google Chrome.
  7. Klikkaa Toteuta.