Google Chromen poistaminen

Voit poistaa Chromen ja profiilisi tiedot noudattamalla alla olevia ohjeita.

Chromen poistaminen ja asentaminen uudelleen saattaa korjata Flashiin, laajennuksiin, hakukoneeseen, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyviä ongelmia.

Windows-tietokoneilla

Chromen poistaminen Windows XP:ssä

1. Sulje Chromen kaikki ikkunat ja välilehdet.
  2. Avaa Käynnistä-valikko ja valitse Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Lisää tai poista sovellus.
  4. Kaksoisklikkaa kohtaa Google Chrome.
  5. Valitse Poista.
  6. Valitse Poista.
  7. Valitse Poista myös selailutiedot -valintaruutu, jos haluat poistaa käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian.

Chromen poistaminen Windows Vistassa, Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa

1. Sulje Chromen kaikki ikkunat ja välilehdet.
  2. Avaa Käynnistä-valikko ja valitse Ohjauspaneeli. (Tietoja Ohjauspaneelin käyttämisestä Windows 8:n käyttäjille)
  3. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  4. Kaksoisklikkaa kohtaa Google Chrome.
  5. Valitse Poista
  6. Valitse Poista myös selailutiedot -valintaruutu, jos haluat poistaa profiilitietosi, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian.
Mac-tietokoneilla
  1. Siirry tietokoneella kansioon, joka sisältää Google Chrome -sovelluksen. Se saattaa olla Sovellukset-kansiossa.
  2. Vedä Google Chrome roskakoriin.

Käyttäjäprofiilin tietojen poistaminen

Jos haluat poistaa tietokoneelta Chrome-käyttäjäprofiilisi tiedot, kuten selaimen asetukset, kirjanmerkit ja historian, toimi näin:

1. Valitse näytön yläreunassa olevasta Mac-valikosta Siirry.
  2. Valitse Siirry kansioon.
  3. Kirjoita ~/Library/Google.
  4. Klikkaa Siirry.
  5. Vedä kansio GoogleSoftwareUpdate roskakoriin.
Linux-tietokoneilla
  1. Valitse Sovellukset > Debian > Sovellukset > Järjestelmä > Package Management > Synaptic Package Manager.
  2. Hae pakettien luettelosta Google Chrome.
  3. Valitse Google Chrome -paketin valintaruutu.
  4. Valitse poistovaihtoehto:
    • Voit poistaa asennuksen kokonaan, asetukset mukaan lukien, valitsemalla Mark for Complete Removal.
    • Voit poistaa selaimen mutta säilyttää asetukset valitsemalla Mark for Removal.
  5. Klikkaa Toteuta.
  6. Valitse To be completely removed -valikosta Google Chrome.
  7. Klikkaa Toteuta.
iPhonella ja iPadilla
  1. Paina iPhonella tai iPadilla pitkään Chrome-sovellusta Chrome-sovellus.
  2. Kosketa X-kuvaketta.
  3. Poista Chrome ja kaikki sen tiedot laitteelta valitsemalla Poista.