Afinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra din computer (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome-appen fra din iPhone eller iPad.

1. På din iPhone eller iPad skal du trykke på Chrome-appen Chrome og holde fingeren nede.
  2. Tryk på Fjern Fjern øverst til venstre på ikonet.
  3. Tryk på Slet for at fjerne Chrome og slette dine profiloplysninger, som f.eks. bogmærker og historik.

Hvis du sletter profiloplysninger, når du afinstallerer Chrome, fjernes dataene fra din iPhone og iPad. Hvis du er logget ind på Chrome og synkroniserer dine data, ligger nogle af oplysningerne muligvis stadig på Googles servere. Ryd dine browserdata for at slette.

Løs problemer med Chrome

Afinstaller og geninstaller Chrome for at løse de fleste problemer med Flash, plugins, standardsøgemaskiner, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer.