Afinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra din computer (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra din iPhone eller iPad.

Deaktiver Chrome

Chrome er allerede installeret på de fleste Android-enheder og kan ikke fjernes. Du kan deaktivere den, så den ikke vises på listen over apps på din enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps.
  3. Tryk på Chrome Chrome. Hvis du ikke kan se den, skal du først trykke på Se alle apps eller Oplysninger om appen.
  4. Tryk på Deaktiver.

Brug en anden browser

Hvis du ikke vil bruge Chrome, kan du installere og bruge en anden webbrowser.

Løs problemer med Chrome

Afinstaller og geninstaller Chrome for at løse de fleste problemer med standardsøgemaskiner, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer.