Afinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra din computer (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra din iPhone eller iPad.

1. Hold fingeren på Chrome-ikonet Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Fjern app øverst til venstre på ikonet.
  3. Tryk på Slet app for at fjerne Chrome og slette dine profiloplysninger som f.eks. dine bogmærker og din historik.

Hvis du sletter profiloplysninger, når du afinstallerer Chrome, fjernes dataene fra din iPhone og iPad. Hvis du er logget ind i Chrome og gemmer data på din Google-konto, ligger nogle af oplysningerne muligvis stadig på Googles servere.

Løs problemer med Chrome

Afinstaller og geninstaller Chrome for at løse de fleste problemer med standardsøgemaskiner, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer.