Afinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome ved at følge vejledningen nedenfor. Vælg "Windows", "Mac" eller "Linux" for at se vejledningen til den type computer, du bruger.

Vejledning til Windows

Du kan fjerne Google Chrome ligesom ethvert andet Windows-program.

Afinstaller Chrome i Windows XP

1. Luk alle Chrome-vinduer og -faner.
  2. Gå til menuen Start > Kontrolpanel.
  3. Klik på Tilføj eller fjern programmer.
  4. Dobbeltklik på Google Chrome.
  5. Klik på Fjern.
  6. Klik på Afinstaller i bekræftelsesdialogboksen. Hvis du vil slette dine brugerprofiloplysninger, som f.eks. dine browserpræferencer, dine bogmærker og din historik, skal du markere afkrydsningsfeltet "Slet også browserdata".

Afinstaller Chrome i Windows Vista/Windows 7/Windows 8

1. Luk alle Chrome-vinduer og -faner.
  2. Gå til menuen Start > Kontrolpanel. (Windows 8-brugere: Find ud af, hvordan du får adgang til Kontrolpanel)
  3. Klik på Programmer og funktioner.
  4. Dobbeltklik på Google Chrome.
  5. Klik på Afinstaller i bekræftelsesdialogboksen. Hvis du vil slette dine brugerprofiloplysninger, som f.eks. dine browserpræferencer, dine bogmærker og din historik, skal du markere afkrydsningsfeltet "Slet også browserdata".

Kom browseren i en pakke med anden software på din computer? Hvis ja, er din version af Google Chrome muligvis installeret på hele systemet, så du er nødt til at logge ind på en brugerkonto med administrative rettigheder på din computer for at afinstallere browseren. Afinstallation af en systemomfattende version af Google Chrome fjerner browseren fra alle brugerkonti på din computer.

Afinstaller Chrome i Mac
  1. Gå til den mappe, der indeholder Google Chrome-applikationen, på din computer.
    Tip: Den kan være i mappen Applikationer. Hvis ikke, kan du prøve at søge efter "Google Chrome" (tryk på Apple Command KeyF) på din computer.
  2. Træk Google Chrome hen til papirkurven.
  3. Hvis du har føjet Google Chrome til din Dock, skal du blot trække Chrome væk fra Dock.

Hvis du vil slette dine brugerprofiloplysninger i Chrome, som f.eks. dine browserindstillinger, dine bogmærker og din historik, på din computer, skal du gøre følgende:

1. Klik på i menulinjen øverst på skærmen på en Mac.
  2. Vælg Gå til mappe.
  3. Sk~/Library/Google.
  4. Klik på .
  5. Træk mappen GoogleSoftwareUpdate hen til papirkurven.
Afinstaller Chrome i Linux
  1. Gå til Applikationer > Debian > Applikationer > System > Pakkehåndtering > Synaptic Package Manager.
  2. Søg efter "Google Chrome" på listen over pakker.
  3. Marker afkrydsningsfeltet "Google Chrome-pakke".
  4. Hvis du vil afinstallere fuldkomment (inklusive konfigurationsfiler), skal du vælge "Markér til fuldstændig fjernelse". Hvis du vil afinstallere men stadig gemme dine indstillinger, skal du vælge "Markér til fjernelse".
  5. Klik på Anvend.
  6. Vælg Google Chrome i menuen "Til fuldstændig fjernelse".
  7. Klik på Anvend.