Afinstaller Google Chrome

Vi beklager, at du ønsker at afinstallere!

Vejledning til Windows

Windows XP

Du kan fjerne Google Chrome ligesom ethvert andet Windows-program. Følg denne vejledning:

1. Luk alle Chrome-vinduer og -faner.
  2. Gå til menuen Start > Kontrolpanel.
  3. Klik på Tilføj eller fjern programmer.
  4. Dobbeltklik på Google Chrome.
  5. Klik på Fjern.
  6. Klik på Afinstaller i bekræftelsesdialogboksen. Hvis du vil slette dine brugerprofiloplysninger som f.eks. dine browserpræferencer, bogmærker og historik, skal du markere afkrydsningsfeltet "Slet også browserdata".

Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8

1. Luk alle Chrome-vinduer og -faner.
  2. Gå til menuen Start > Kontrolpanel. (Windows 8-brugere: Find ud af, hvordan du får adgang til Kontrolpanel)
  3. Klik på Programmer og funktioner.
  4. Dobbeltklik på Google Chrome.
  5. Klik på Afinstaller i bekræftelsesdialogboksen. Hvis du vil slette dine brugerprofiloplysninger som f.eks. dine browserpræferencer, bogmærker og historik, skal du markere afkrydsningsfeltet "Slet også browserdata".

Kom browseren i en pakke med anden software på din computer? Hvis ja, så er din version af Google Chrome muligvis installeret på hele systemet, og du skal logge ind på en brugerkonto med administrative rettigheder på din computer for at afinstallere browseren. Afinstallation af en systemomfattende version af Google Chrome fjerner browseren fra alle brugerkonti på din computer.

Vejledning til Mac

1. Gå til den mappe, der indeholder Google Chrome.
  2. Træk Google Chrome til Papirkurven i forankringen. Du skal have administrative rettigheder, hvis den er installeret i din Programmappe. Hvis du vil fjerne Google Chrome-ikonet fra din Dock, skal du blot trække det ud af den med musen.

Instruktioner til Linux

1. Gå til Programmer > Debian > Programmer > System > Pakkehåndtering > Synaptisk Pakkehåndtering.
  2. Søg efter "Google Chrome" på listen over pakker.
  3. Marker afkrydsningsfeltet "Google Chrome package".
  4. Hvis du vil afinstallere fuldkomment (inklusive konfigurationsfiler), skal du vælge "Markér til fuldstændig fjernelse". For at afinstallere og stadig gemme dine indstillinger skal du vælge "Mark for Removal".
  5. Klik på Anvend.
  6. Vælg Google Chrome i menuen "To be completely removed".
  7. Klik på Anvend.