Desinstal·lar Google Chrome

Podeu suprimir Chrome de l'ordinador (Windows, Mac o Linux), o bé de l'iPhone o l'iPad.

1. A l'iPhone o l'iPad, manteniu premut Chrome Chrome.
  2. A la part superior esquerra de la icona, toqueu Suprimeix l'aplicació.
  3. Per suprimir Chrome i la informació del vostre perfil, com ara les adreces d'interès i l'historial, toqueu Suprimeix l'aplicació.

Si suprimiu la informació del perfil en desinstal·lar Chrome, les dades ja no estaran presents a l'iPhone o iPad. Si teniu la sessió iniciada a Chrome i deseu les dades al vostre Compte de Google, és possible que part de la informació continuï als servidors de Google.

Corregir problemes relacionats amb Chrome

Desinstal·leu i torneu a instal·lar Chrome per resoldre la majoria dels problemes amb els motors de cerca predeterminats, les finestres emergents o les actualitzacions del navegador.