Desinstal·lar Google Chrome

Podeu suprimir Chrome de l'ordinador (Windows, Mac o Linux), o bé de l'iPhone o l'iPad.

Desactivar Chrome

La majoria de dispositius Android ja tenen Chrome instal·lat i no es pot suprimir. Podeu desactivar-lo perquè no es mostri a la llista d'aplicacions del dispositiu.

1. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Aplicacions.
  3. Toqueu Chrome Chrome. Si no la veieu, primer toqueu Mostra totes les aplicacions o Informació de les aplicacions.
  4. Toqueu Desactiva.

Utilitzar un altre navegador

Si no voleu utilitzar Chrome, podeu instal·lar i fer servir un altre navegador web.

Corregir problemes relacionats amb Chrome

Desinstal·leu i torneu a instal·lar Chrome per resoldre la majoria dels problemes amb els motors de cerca predeterminats, les finestres emergents o les actualitzacions del navegador.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda