Afinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra din computer (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra din iPhone eller iPad.

Windows 11
  1. Luk alle Chrome-vinduer på din computer.
  2. Klik på startmenuen  og så Indstillinger.
  3. Klik på Apps og så Apps og funktioner.
  4. Ud for Google Chrome skal du klikke på Mere Mere og så Afinstaller.
  5. Klik på Afinstaller.
  6. Klik på Ja for at give denne app tilladelse til at foretage ændringer på din enhed.
Windows 10
  1. Luk alle Chrome-vinduer og -faner på din computer.
  2. Klik på startmenuen Startmenu og så Indstillinger.
  3. Klik på Apps.
  4. Find og klik på Google Chrome under "Apps og funktioner".
  5. Klik på Afinstaller.
  6. Bekræft ved at klikke på Afinstaller.
  7. Markér "Slet også browserdata" for at slette dine profiloplysninger, som f.eks. bogmærker og historik.
  8. Klik på Afinstaller.
Mac
  1. Højreklik på Chrome i Dock nederst til højre på computerskærmen.
  2. Vælg Slut.
  3. Åbn Finder.
  4. Gå til den mappe, der indeholder Google Chrome-appen på din computer.
    • Tip! Du finder den muligvis i mappen Programmer. Hvis det ikke er tilfældet, kan du gå til Fil og så Find og søge efter "Google Chrome".
  5. Træk Google Chrome til papirkurven.
  6. Valgfrit: Slet dine profiloplysninger, som f.eks. bogmærker og historik:
    1. Øverst på skærmen skal du klikke på og så Gå til mappe.
    2. Skriv ~/Library/Application Support/Google/Chrome.
    3. Klik på .
    4. Vælg alle mapperne, og træk dem til papirkurven.
Linux
  1. Åbn et terminalvindue.
    • I GNOME-, Unity- og Cinnamon-miljøer skal du trykke på Ctrl + Alt + t.
    • I KDE-miljøer skal du gå til Application Menu [Applikationsmenu] og så System [System] og så Konsole [Konsol].
  2. Angiv kommandoen til afinstallation:
    • I Debian-baserede systemer: Skriv sudo dpkg -r google-chrome-stable.
    • I andre systemer: Skriv sudo rpm -e google-chrome-stable.
  3. Angiv adgangskoden til din computer, når du bliver bedt om det.

Hvis du sletter profiloplysninger, når du afinstallerer Chrome, fjernes dataene fra din computer. Hvis du er logget ind på Chrome og synkroniserer dine data, ligger nogle af oplysningerne muligvis stadig på Googles servere. Ryd dine browserdata for at slette.

Løs problemer med Chrome

Afinstaller og geninstaller Chrome for at løse de fleste problemer med standardsøgemaskiner, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps