Rapportera ett problem eller skicka feedback om Chrome

Du kan hjälpa oss att förbättra Google Chrome genom att ge oss feedback om eventuella problem.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Klicka på Hjälp följt av Rapportera ett problem.
  4. Ange information, inklusive anvisningar om hur vi återskapar det aktuella problemet.
  5. Välj om du vill inkludera ytterligare information i rapporten, till exempel en webbadress, e-postadress eller skärmdump.
  6. Skicka in rapporten genom att klicka på Skicka.

Tack för hjälpen! Vi skickar antagligen inget svar till dig, men vi undersöker problemet du har rapporterat och förbättrar Google Chrome med hjälp av informationen du har gett oss.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret