Rapporter et problem eller send tilbakemelding om Chrome

Du kan bidra til å forbedre Google Chrome ved å gi oss tilbakemelding om eventuelle problemer du opplever.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Rapportér et problem Advarsel.
  3. Legg til detaljer, deriblant trinn for trinn hva vi må gjøre for å gjenskape problemet du opplever.
  4. Velg om du vil ta med mer informasjon i rapporten, for eksempel systemlogger, e-postadressen din eller en skjermdump, for å hjelpe oss med å feilsøke problemet.
  5. Øverst til høyre trykker du på Send Send

Vi setter stor pris på hjelpen! Vi kommer sannsynligvis ikke kunne sende deg et personlig svar, men vi skal undersøke innholdet i rapporten og bruke det i arbeidet med å forbedre Google Chrome.