Een probleem melden of feedback verzenden over Chrome

U kunt helpen Google Chrome te verbeteren door ons feedback te sturen over problemen die u ondervindt.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Klik op Help en dan Een probleem melden.
  4. Voeg details toe, waaronder de stappen waarmee we uw probleem kunnen reproduceren.
  5. Kies of u meer informatie in uw melding wilt opnemen, zoals een webadres, uw e-mailadres of een screenshot.
  6. Klik op Verzenden om de melding in te dienen.

We stellen uw hulp op prijs. We kunnen u waarschijnlijk geen persoonlijke reactie sturen, maar we zullen uw melding onderzoeken en de door u opgegeven informatie gebruiken om Google Chrome te verbeteren.