Rapportér et problem, eller send feedback om Chrome

Du kan hjælpe med at forbedre Google Chrome ved at give os feedback i forbindelse med alle slags problemer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Hjælp og så Rapportér et problem.
  4. Tilføj oplysninger som f.eks. en vejledning i, hvordan vi genskaber de problemer, du oplever.
  5. Vælg, om du vil medtage flere oplysninger i din rapport, f.eks. en webadresse, din mailadresse eller et screenshot.
  6. Klik på Send for at indsende rapporten.

Tak for din hjælp. Vi kan nok ikke sende dig et individuelt svar, men vi gennemgår din rapport og bruger de oplysninger, du har givet os, til at forbedre Google Chrome.