Informar d'un problema o enviar suggeriments sobre Chrome

Envieu-nos suggeriments sobre qualsevol problema que tingueu per ajudar-nos a millorar Google Chrome.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Informa d'un problema Informa d.
  3. Afegiu-ne els detalls, inclosos els passos necessaris per reproduir el problema.
  4. Per ajudar-nos a solucionar-lo, trieu si voleu incloure més informació a l'informe, com ara registres del sistema, la vostra adreça electrònica o una captura de pantalla.
  5. A la part superior dreta, toqueu Envia Envia

Agraïm la vostra ajuda. Probablement no podrem enviar-vos una resposta individual, però examinarem l'informe i farem servir la informació facilitada per millorar Google Chrome.