Informar d'un problema o enviar suggeriments sobre Chrome

Envieu-nos suggeriments sobre qualsevol problema que tingueu per ajudar-nos a millorar Google Chrome.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Ajuda i suggeriments.
  3. A la part inferior, toqueu Envia suggeriments.
  4. Afegiu-ne els detalls, inclosos els passos necessaris per reproduir el problema.
  5. Trieu si voleu incloure més informació a l'informe, com ara una adreça web, la vostra adreça electrònica o una captura de pantalla.
  6. A la part superior dreta, toqueu Envia Envia.

Agraïm la vostra ajuda. Probablement no podrem enviar-vos una resposta individual, però examinarem l'informe i farem servir la informació facilitada per millorar Google Chrome.