Informar d'un problema o enviar suggeriments sobre Chrome

Envieu-nos suggeriments sobre qualsevol problema que tingueu per ajudar-nos a millorar Google Chrome.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Ajuda i després Informa d'un problema.
  4. Afegiu-ne els detalls, inclosos els passos necessaris per reproduir el problema.
  5. Trieu si voleu incloure més informació a l'informe, com ara una adreça web, la vostra adreça electrònica o una captura de pantalla.
  6. Per enviar l'informe, feu clic a Envia.

Agraïm la vostra ajuda. Probablement no podrem enviar-vos una resposta individual, però examinarem l'informe i farem servir la informació facilitada per millorar Google Chrome.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda