Een probleem melden of feedback verzenden over Chrome

U kunt helpen Google Chrome te verbeteren door ons feedback te sturen over problemen die u ondervindt.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Een probleem melden Waarschuwing.
  3. Voeg details toe, waaronder de stappen waarmee we je probleem kunnen reproduceren.
  4. Kies of je in je melding meer informatie wilt opnemen die ons kan helpen het probleem op te lossen, zoals systeemlogboeken, je e-mailadres of een screenshot.
  5. Tik rechtsboven op Sturen Verzenden

We stellen uw hulp op prijs. We kunnen u waarschijnlijk geen persoonlijke reactie sturen, maar we zullen uw melding onderzoeken en de door u opgegeven informatie gebruiken om Google Chrome te verbeteren.