Ange startsida och startflik

Du kan anpassa Google Chrome så att valfri sida öppnas som startsida eller startflik. Detta är två olika sidor, så länge du inte anger att det ska vara samma sida.

• Startfliken är fliken som visas när du startar Chrome på enheten.
  • Startsidan är sidan som visas när du klickar på Startsida Startsida.

Om startfliken, startsidan eller sökmotorn plötsligt ändras kan du ha drabbats av oönskad programvara. Läs mer om hur du hittar och tar bort skadlig programvara på enheten och hur du återställer inställningarna.

Du kan bara ställa in startsidan när du använder Chrome på en dator eller Android-enhet.