Ange startsida

Du kan lägga till startsideknappen i webbläsarens verktygsfält och klicka på den när som helst för att komma till startsidan.

Om du har problem med att blockera popupfönster, spara startsidan eller ange standardsökmotor kan det hända att ett oönskat program har tagit över inställningarna. Prova att lösa problemet med hjälp av de här felsökningsstegen eller testa att återställa webbläsarinställningarna.

Så här ändrar du inställningarna för startsidan:

1. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Inställningar.
    • Lägg till startsideknappen i webbläsarens Verktygsfält
      Startsideknappen är inaktiverad som standard. Markera kryssrutan Visa knappen Startsida under Utseende så visas den i webbläsarens verktygsfält.
    • Ange startsida
      När kryssrutan Visa knappen Startsida är markerad visas en webbadress under den. Om du vill att en annan webbsida ska öppnas när du klickar på startsideknappen klickar du på Ändra och anger en länk. Du kan också välja sidan Ny flik som startsida.

Använder du en Chrome-enhet på jobbet eller i skolan? Det kan hända att nätverksadministratören har gjort inställningar för startsidan åt dig. I så fall kan du inte ändra dem här. Läs mer om hur du använder en Chrome-enhet som hanteras av någon annan