Angi startsiden din

Du kan legge til startsideknappen på verktøyraden i nettleseren, og du kan når som helst klikke på den om du vil gå til startsiden din.

Hvis du har problemer med å blokkere forgrunnsvinduer, lagre startsiden eller angi standard søkemotor, kan et uønsket program ha tatt over innstillingene dine. Sjekk ut feilsøkingstrinnene for å prøve å løse problemet, eller forsøk å tilbakestille nettleserinnstillingene dine.

Følg denne fremgangsmåten for å endre innstillingene for startsiden din:

1. Klikk på Chrome-menyen Chrome menu på nettleserens verktøyrad.
  2. Velg Innstillinger.
    • Legg til startsideknappen på verktøyraden i nettleseren
      Startsideknappen er som standard deaktivert. Merk av i «Vis startsideknapp»-ruten i Utseende-delen for at den skal vises på verktøyraden i nettleseren.
    • Angi startsiden din
      Når du har merket av for «Vis startsideknapp», vises det en nettadresse nedenfor alternativet. Hvis du vil at startsideknappen skal åpne en annen nettside, klikker du på Endre for å skrive inn en kobling. Du kan også velge Ny fane-siden som startsiden din.

Bruker du en Chrome-enhet hjemme eller på skolen? Det er mulig nettverksadministratoren har valgt startside for deg, og i så fall kan du ikke endre den her. Finn ut mer om bruk av administrerte Chrome-enheter