Je homepage en startpagina instellen

Je kunt Google Chrome zo instellen dat een bepaalde pagina wordt geopend als homepage of startpagina. Deze 2 pagina's zijn niet hetzelfde, tenzij je instelt dat ze hetzelfde moeten zijn.

• De startpagina is de pagina die wordt weergegeven als je Chrome opent op je apparaat.
  • Je homepage is de pagina die wordt weergegeven als je op Homepage Home klikt.

Als je startpagina, homepage of zoekmachine plotseling is gewijzigd, heb je mogelijk ongewenste software. Lees wat je moet doen om malware van je apparaat te verwijderen en je instellingen te herstellen.

Je homepage kiezen

Je kunt zelf bepalen welke pagina wordt weergegeven als je op Homepage Home klikt.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Instellingen.
  3. Tik bij 'Geavanceerd' op Homepage.
  4. Kies de homepage van Chrome of een aangepaste pagina.