Je homepage en startpagina instellen

Je kunt Google Chrome zo instellen dat een bepaalde pagina wordt geopend als homepage of startpagina. De twee pagina's zijn niet hetzelfde, tenzij je instelt dat ze hetzelfde moeten zijn.

• De startpagina is de pagina die wordt weergegeven als je Chrome opent op je apparaat.
  • Je homepage is de pagina die wordt weergegeven als je op Homepage Home klikt.

Als je startpagina, homepage of zoekmachine plotseling is gewijzigd, heb je mogelijk ongewenste software. Lees wat je moet doen om malware van je apparaat te verwijderen en je instellingen te herstellen.

Je kunt je homepage alleen instellen als je Chrome gebruikt op een computer of Android-apparaat.