De startpagina instellen

U kunt de knop 'Startpagina' toevoegen aan de browserwerkbalk en vervolgens op elk gewenst moment op deze knop klikken om naar uw startpagina te gaan.

Als u problemen heeft met het blokkeren van pop-ups, het opslaan van uw startpagina of het instellen van uw standaardzoekmachine, heeft een ongewenst programma misschien het beheer over uw instellingen overgenomen. Bekijk stappen voor het oplossen van problemen om u te helpen uw probleem op te lossen of probeer uw browserinstellingen opnieuw in te stellen.

Volg deze stappen om de instellingen voor de startpagina aan te passen:

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Instellingen.
    • De knop 'Startpagina' toevoegen aan de browserwerkbalk
      De knop 'Startpagina' is standaard uitgeschakeld. Vink in het gedeelte 'Uiterlijk' het selectievakje 'Knop 'Startpagina' weergeven' aan om deze weer te geven op de browserwerk.
    • De startpagina instellen
      Wanneer het selectievakje 'Knop 'Startpagina' weergeven' is aangevinkt, wordt eronder een webadres weergegeven. Als u wilt dat er een andere webpagina wordt geopend wanneer u op de knop 'Startpagina' klikt, klikt u op Wijzigen om een link op te geven. U kunt ook de pagina 'Nieuw tabblad' selecteren als uw startpagina.

Gebruikt u een Chrome-apparaat op het werk of op school? Uw netwerkbeheerder geeft mogelijk de instellingen voor de startpagina voor u op. Als dit het geval is, kunt u deze hier niet wijzigen. Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat

Stel uw vraag op het Forum van Google Chrome voor hulp van andere gebruikers en onze Google Guides.