Definir la pàgina d'inici i la pàgina d'arrencada

Podeu personalitzar Google Chrome perquè obri la pàgina web que vulgueu com a pàgina d'inici o com a pàgina d'arrencada. Aquestes dues pàgines no són la mateixa, a menys que ho definiu així.

• La pàgina d'arrencada és la que s'obre quan inicieu Chrome al dispositiu.
  • La pàgina d'inici és la que s'obre en fer clic a Pàgina d'inici Pàgina d.

Si de sobte us ha canviat la pàgina d'arrencada, la pàgina principal o el motor de cerca, és possible que tingueu instal·lat programari no desitjat. Obteniu informació sobre com podeu detectar i suprimir el programari maliciós del dispositiu i recuperar la vostra configuració.

Només podeu definir la pàgina d'inici si feu servir Chrome en un ordinador o en un dispositiu Android.