Definir la pàgina d'inici i la pàgina d'arrencada

Podeu personalitzar Google Chrome perquè obri la pàgina web que vulgueu com a pàgina d'inici o com a pàgina d'arrencada. Aquestes dues pàgines no són la mateixa, a menys que ho definiu així.

• La pàgina d'arrencada és la que s'obre quan inicieu Chrome al dispositiu.
  • La pàgina d'inici és la que s'obre en fer clic a Pàgina d'inici Pàgina d'inici.

Si de sobte veieu que la pàgina d'arrencada, la pàgina d'inici o el motor de cerca han canviat, és possible que tingueu instal·lat programari no desitjat. Obteniu informació sobre com podeu detectar i suprimir el programari maliciós del dispositiu i recuperar la vostra configuració.

Triar la pàgina d'inici

Podeu controlar quina pàgina es mostra quan toqueu Pàgina d'inici Pàgina d'inici.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració avançada", toqueu Pàgina d'inici.
  4. Trieu la pàgina d'inici de Chrome o una pàgina personalitzada.