Definir la pàgina d'inici i la pàgina d'arrencada

Podeu personalitzar Google Chrome perquè obri la pàgina web que vulgueu com a pàgina d'inici o com a pàgina d'arrencada. Aquestes dues pàgines no són la mateixa, a menys que ho definiu així.

• La pàgina d'arrencada és la que s'obre quan inicieu Chrome al dispositiu.
  • La pàgina d'inici és la que s'obre en fer clic a Pàgina d'inici Pàgina d'inici.

Si de sobte veieu que la pàgina d'arrencada, la pàgina d'inici o el motor de cerca han canviat, és possible que tingueu instal·lat programari no desitjat. Obteniu informació sobre com podeu detectar i suprimir el programari maliciós del dispositiu i recuperar la vostra configuració.

Definir la pàgina d'arrencada

Podeu controlar les pàgines que es mostraran en iniciar Chrome a l'ordinador.

Obrir en una pestanya nova
Podeu definir que Chrome obri una pàgina Pestanya nova sempre que obriu una finestra nova.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, feu clic a l'opció A l'inici.
  4. Feu clic a Obre la pàgina Pestanya nova.
Podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova amb:
  • Les vostres dreceres
  • Receptes que heu vist
  • Els vostres carretons electrònics d'altres llocs web
  • Diferents temes
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.
Continuar des d'on es va deixar

Podeu fer que Chrome torni a obrir les mateixes pàgines que estàveu mirant abans de sortir del navegador.

En un ordinador:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a A l'inici.
  4. Seleccioneu Continua des d'on ho vaig deixar.

Les galetes i les dades estan desades i, per tant, tots els llocs web on hàgiu iniciat la sessió abans (com ara Gmail, per exemple) es tornaran a obrir. Si no voleu que s'iniciï la sessió automàticament en aquestes pàgines, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Configuració addicional del contingut i, a continuació, Dades dels llocs web al dispositiu.
  4. Activeu l'opció Suprimeix les dades que els llocs web desin al dispositiu quan tanquis totes les finestres.

En un Chromebook: per tornar a obrir les vostres pàgines en iniciar la sessió, premeu Ctrl+Maj+t.

Obrir un conjunt de pàgines determinat

Podeu fer que s'obri la pàgina web que vulgueu en iniciar Chrome.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la secció "A l'inici", seleccioneu Obre una pàgina o un conjunt de pàgines determinats.
    • Feu clic a Afegeix una pàgina nova. Introduïu l'adreça web i feu clic a Afegeix.
    • Feu clic a Utilitza les pàgines actuals.

Per actualitzar les pàgines, a la dreta d'una pàgina, feu clic a Més Més i, a continuació, Edita o Suprimeix.

Problemes relacionats amb la pàgina d'inici o la pàgina d'arrencada

Si utilitzeu un ordinador i veieu que la pàgina d'inici o la pàgina d'arrencada no és la que heu definit, és possible que l'ordinador tingui instal·lat programari maliciós. Obteniu informació sobre com podeu bloquejar els canvis no desitjats a Chrome.

Si utilitzeu un Chromebook a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot triar les pàgines d'arrencada i la pàgina d'inici en lloc vostre. En aquest cas, no les podreu canviar. Contacteu amb l'administrador per obtenir més ajuda.

Triar la pàgina d'inici

Podeu controlar quina pàgina apareix quan feu clic a Pàgina d'inici Pàgina d'inici.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Aparença", activeu l'opció Mostra el botó Pàgina d'inici.
  4. A "Mostra el botó d'inici", trieu si voleu utilitzar la pàgina Pestanya nova o una pàgina personalitzada.

El botó d'inici es mostrarà a l'esquerra de la barra d'adreces.

La configuració de Chrome, a la vostra manera

Obteniu informació sobre com personalitzar Chrome i canviar-ne la configuració.

Obteniu informació sobre com podeu personalitzar Chrome i canviar-ne la configuració.