Ange startsida och startflik

Du kan anpassa Google Chrome så att valfri sida öppnas som startsida eller startflik. Detta är två olika sidor, så länge du inte anger att det ska vara samma sida.

• Startfliken är fliken som visas när du startar Chrome på enheten.
  • Startsidan är sidan som visas när du väljer Startsida Startsida.

Om startfliken, startsidan eller sökmotorn plötsligt ändras kan du ha drabbats av oönskad mjukvara. Läs mer om hur du återställer webbläsarinställningarna.

Du kan bara ställa in startsidan när du använder Chrome på en dator eller Android-enhet.