Definir la pàgina d'inici i la pàgina d'arrencada

Podeu personalitzar Google Chrome perquè obri qualsevol pàgina web com a pàgina d'inici o com a pàgina d'arrencada. Aquestes dues pàgines no són la mateixa, a menys que ho definiu així.

• La pàgina d'arrencada és la que s'obre quan inicieu Chrome al dispositiu.
  • La pàgina d'inici és la que s'obre en seleccionar Inici Pàgina d'inici.

Si de sobte veieu que la pàgina d'arrencada, la pàgina d'inici o el motor de cerca han canviat, és possible que tingueu instal·lat programari no desitjat. Obteniu informació sobre com podeu restablir la configuració del navegador.

Només podeu definir la pàgina d'inici si feu servir Chrome en un ordinador o en un dispositiu Android.