Velg startside og oppstartsside

Du kan selv velge hvilke sider som skal åpnes som startside og oppstartsside i Google Chrome. Dette er to forskjellige sider, med mindre du velger samme nettsted for begge sidene.

• Oppstartssiden er siden som vises når du starter Chrome på enheten.
  • Startsiden er siden du kommer til når du klikker på startsideknappen Start.

Hvis oppstartssiden, startsiden eller søkemotoren plutselig blir endret, kan det hende du har uønsket programvare på datamaskinen. Finn ut hvordan du kan finne og fjerne skadelig programvare fra enheten og få innstillingene dine tilbake.

Velg startside

Du kan bestemme hvilken side som vises når du trykker på startsideknappen Start.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Organiser og så Innstillinger.
  3. Trykk på Startside under «Avansert».
  4. Velg startsiden til Chrome eller en egendefinert side.