Fiks tekst som ikke vises slik den skal

Hvis du ser firkanter i stedet for tekst på nettsider, eller hvis teksten er uskarp eller utydelig, kan du prøve å løse problemet ved å følge trinnene nedenfor.

Teksten er uskarp eller utydelig (bare Windows)

Hvis teksten ikke vises tydelig på dataskjermen, kan du prøve å endre skriftinnstillingene.

Trinn 1: Bruk tekstjusteringen

1. Klikk på Start-menyen i Windows: Start-menyen eller Start-menyen.
  2. Skriv ClearType i søkefeltet. Når du ser Juster ClearType-tekst, klikker du på det eller trykker på Enter.
  3. Merk av for «Slå på ClearType» i ClearType-tekstjusteringen.
  4. Klikk på Neste, og fullfør trinnene.
  5. Klikk på Fullfør.

Trinn 2: Endre innstillingene for utseende i Windows

Hvis trinn 1 ikke fungerer, kan du prøve å endre innstillingene for utseende i Windows. Dette trinnet er mest nyttig for skjermer med høy oppløsning.

1. Klikk på Start-menyen i Windows: Start-menyen eller Start-menyen.
  2. Skriv Utseende i søkefeltet. Når du ser Juster utseendet og ytelsen for Windows, klikker du på det eller trykker på Enter.
  3. Fjern avmerkingen ved siden av «Kantutjevning av skjermskrifter».
  4. Klikk på Bruk.
  5. Åpne Chrome på nytt.

Linker til beslektet innhold