Virheellisesti näkyvän tekstin korjaaminen

Jos näet verkkosivuilla neliöitä tekstin sijasta tai teksti on epäselvää tai sumeaa, kokeile seuraavia ratkaisukeinoja.

Teksti näyttää sumealta tai epäselvältä (vain Windows)

Jos teksti ei näy selkeästi, kokeile kirjasinasetusten vaihtamista.

Vaihe 1: Käytä tekstiviritintä

1. Avaa tietokoneen Käynnistä-valikko: Käynnistä-valikko tai Käynnistä-valikko.
  2. Kirjoita hakukenttään ClearType. Kun näet kohdan Muokkaa ClearType-tekstiä, valitse se tai paina Enter.
  3. Valitse ClearType-tekstivirittimessä valintaruutu Ota ClearType käyttöön.
  4. Valitse Seuraava ja seuraa ohjeita.
  5. Valitse Valmis.

Vaihe 2: Muuta Windowsin ulkoasuasetuksia

Jos vaihe 1 ei ratkaissut ongelmaa, yritä muuttaa Windowsin ulkoasuasetuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun käytössä on korkean resoluution näyttö.

1. Valitse tietokoneen Käynnistä-valikko: Käynnistä-valikko tai Käynnistä-valikko.
  2. Kirjoita hakukenttään Ulkoasu. Kun näet kohdan Säädä Windowsin ulkoasua ja suorituskykyä, valitse se tai paina Enter.
  3. Poista valinta kohdasta Tasoita näyttöfonttien reunat.
  4. Valitse Käytä.
  5. Avaa Chrome uudelleen.