Løs problem med tekst, der ikke vises korrekt

Hvis du ser firkanter i stedet for tekst på websider, eller hvis teksten er sløret eller uklar, kan du prøve at løse problemet ved hjælp af vejledningen nedenfor.

Teksten er sløret eller uklar (kun Windows)

Hvis teksten er sløret på din computer, kan du prøve at ændre dine indstillinger for skrifttype.

Trin 1: Brug teksttuneren

1. På din Windows-computer skal du klikke på startmenuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Skriv ClearType i søgefeltet. Når du ser Juster ClearType-tekst, skal du klikke på det eller trykke på enter.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Slå ClearType til" i ClearType-teksttuneren.
  4. Klik på Næste, og gennemfør trinene.
  5. Klik på Udført.

Trin 2: Skift dine Windows-indstillinger for udseende

Hvis trin 1 ikke virker, kan du prøve at ændre dine Windows-indstillinger for udseende. Dette trin er mest effektivt på skærme med høj opløsning.

1. På din Windows-computer skal du klikke på Start-menuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Skriv Udseende i søgefeltet. Når du ser Juster udseende og ydelse for Windows, skal du klikke på det eller trykke på enter.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Udjævn kanter på skærmskrifttyper".
  4. Klik på Anvend.
  5. Åbn Chrome igen.

Relaterede links