Een browsersessie herstellen nadat Google Chrome is vastgelopen

Google Chrome maakt herstel van een browsercrash zo gemakkelijk mogelijk door webpagina's uit uw vorige browsesessie te herstellen. Volg deze stappen:

1. Nadat Google Chrome is vastgelopen, opent u een nieuw browservenster.
  2. Zoek het herstelbericht boven in het venster: "Google Chrome is niet correct afgesloten. Klik op 'Herstellen' om de pagina's te openen die actief waren."
  3. Klik op 'Herstellen' .

Help ons crashes te voorkomen door Google Chrome toe te staan automatisch gebruiksstatistieken en crashrapporten te verzenden naar Google.

Laura is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat feedback over de pagina voor haar achter.