Een browsersessie herstellen nadat Google Chrome is vastgelopen

Google Chrome maakt herstel van een browsercrash zo gemakkelijk mogelijk door webpagina's uit uw vorige browsesessie te herstellen. Ga als volgt te werk:

1. Nadat Google Chrome is vastgelopen, opent u een nieuw browservenster.
  2. Ga naar het herstelbericht boven aan het venster.

3. Klik op 'Herstellen'.

Help ons crashes te voorkomen door Google Chrome toe te staan automatisch gebruiksstatistieken en crashmeldingen te verzenden naar Google.