Gendan browsersessionen, når Google Chrome rammes af et nedbrud

Google Chrome gør det så problemfrit som muligt at gendanne din session, når browseren går ned, ved at gendanne websider fra din forrige browsersession. Følg denne vejledning:

1. Åbn et nyt vindue, når Google Chrome er gået ned.
  2. Lokaliser gendannelsesmeddelelsen øverst i vinduet: "Google Chrome lukkede ikke korrekt ned. Klik på Gendan for at genåbne de sider, du havde åbne".
  3. Klik på Gendan .

Hjælp os med at forhindre nedbrud ved at tillade, at Google Chrome automatisk sender brugsstatistik og nedbrudsrapporter tilbage til Google.