Novetats de Chrome 77

Com a part d'aquesta nova versió, a continuació trobareu una llista de les funcions noves i dels canvis que veureu quan actualitzeu Chrome a la versió 77.

Navegar a Chrome amb el tema fosc (Android):

Ara ja podeu navegar a Chrome amb el tema fosc a Android 10.

Obteniu informació sobre com podeu activar el tema fosc.

Obrir enllaços d'altres aplicacions a Chrome (iPhone o iPad):

Podeu obrir enllaços d'altres aplicacions directament a Chrome.

Obteniu informació sobre com podeu obrir enllaços a Chrome.

Traduir pàgines web (iPhone o iPad):

Podeu triar cap a quines llengües voleu que Chrome tradueixi mentre navegueu.

Obteniu més informació sobre la configuració de traducció.