Dela sidor och telefonsamtal mellan enheter

Du kan dela sidor mellan dina egna enheter när du är inloggad och har aktiverat synkronisering i Chrome på flera enheter.

Dela sidor och telefonsamtal mellan enheter

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot och aktivera synkronisering i Chrome Chrome.
  3. Besök en sida som du vill dela.
  4. Klicka på adressfältet följt av Dela Självdelningsikon.
  5. Välj en enhet.
  6. En avisering om sidan som du har delat med dig själv visas på den valda enheten.
Tips! Du kan även högerklicka på en länk eller sida följt av Skicka till dina enheter.

Dela ett telefonsamtal mellan enheter

Du kan välja ett telefonnummer på datorn och ringa från din Android-enhet.

Du måste vara inloggad på de enheter som du vill dela mellan och Chrome måste synkroniseras med samma Google-konto på samtliga.

1. Öppna Chrome Chrome på datorn.
  2.  Välj en länk för ett telefonnummer som du vill ringa.
  3.  Välj den enhet du vill använda i dialogrutan.

En avisering visas på den valda enheten. Tryck på aviseringen och ring från Android-enheten.