Dela sidor mellan enheter

Du kan dela sidor mellan dina egna enheter när du är inloggad och har aktiverat synkronisering i Chrome på flera enheter.

Dela sidor med dig själv

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot och aktivera synkronisering i Chrome Chrome.
  3. Besök en sida som du vill dela.
  4. Klicka på adressfältet följt av Dela Självdelningsikon.
  5. Välj en enhet.
  6. En avisering om sidan som du har delat med dig själv visas på den valda enheten.
Tips! Du kan även högerklicka på en länk eller sida och sedan Skicka till dina enheter.