Del sider og telefonsamtaler mellom enheter

Du kan dele sider mellom enhetene dine når du er logget på og har slått på synkronisering i Chrome på flere enheter.

Del sider og telefonsamtaler mellom enheter

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Logg på Google-kontoen, og slå på synkronisering i Chrome Chrome.
  3. Gå til siden du vil dele.
  4. Klikk på adressefeltet og så Del Selvdelingsikon.
  5. Velg en enhet.
  6. På den valgte enheten får du et varsel om siden du har delt med deg selv.
Tips: Du kan også høyreklikke på linker og sider og så Send til enhetene dine.

Del telefonsamtaler mellom enheter

Du kan velge telefonnumre på datamaskinen og få muligheten til å ringe fra Android-enheten.

Alle enhetene du vil dele mellom, må være logget på og synkronisert med Chrome på samme Google-konto.

1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2.  Velg linken for telefonnummeret du vil ringe.
  3.  I dialogboksen velger du enheten du vil bruke.

Du får et varsel på enheten du valgte. Trykk på varselet, og ring deretter fra Android-enheten.