Del sider og telefonsamtaler mellom enheter

Du kan dele sider og telefonsamtaler mellom enhetene dine når du er logget på Chrome på flere enheter.

Del sider og telefonsamtaler mellom enheter

På Linux-, Windows- eller Mac-datamaskin:
  1. Åpne Chrome Chrome.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Slå på synkronisering.
  4. Gå til siden du vil dele.
  5. Klikk på adressefeltet.
    • Linux: Klikk på Del og så Send til enhetene dine Selvdelingsikon.
    • Windows: Klikk på Del og så Send til enhetene dine Selvdelingsikon.
    • Mac: Klikk på Del og så Send til enhetene dine Selvdelingsikon.
  6. Velg en enhet.
  7. Du får et varsel med siden du har delt på enheten din.
Tips: Du kan også høyreklikke på linker og sider og så Send til enhetene dine.

Del telefonsamtaler mellom enheter

Du kan velge telefonnumre på datamaskinen og få muligheten til å ringe fra Android-enheten.

Alle enhetene du vil dele mellom, må være logget på Chrome med samme Google-konto.

1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2.  Velg linken for telefonnummeret du vil ringe.
  3.  I dialogboksen velger du enheten du vil bruke.

Du får et varsel på enheten du valgte. Trykk på varselet, og ring deretter fra Android-enheten.