Pagina's en telefoongesprekken delen tussen apparaten

Je kunt pagina's tussen je apparaten delen wanneer je bent ingelogd en synchronisatie hebt ingeschakeld voor Chrome op meerdere apparaten.

Pagina's en telefoongesprekken delen tussen apparaten

1. Open Chrome op je computer.
  2. Log in op je Google-account en schakel synchronisatie in Chrome Chrome in.
  3. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  4. Klik op de adresbalk en dan Delen Pictogram voor zelf delen.
  5. Kies een apparaat.
  6. Je ontvangt een melding op het gekozen apparaat over de pagina die je met jezelf hebt gedeeld.
Tip: Je kunt ook met de rechtermuisknop op een link of een pagina klikken en dan Verzenden naar je apparaten.

Een telefoongesprek delen tussen apparaten

Je kunt een telefoonnummer op je computer selecteren en de optie krijgen om te bellen via je Android-apparaat.

Al je apparaten waarmee je wilt delen, moeten zijn ingelogd en worden gesynchroniseerd met Chrome via hetzelfde Google-account.

1. Open Chrome Chrome op je computer.
  2.  Selecteer een link voor een telefoonnummer dat je wilt bellen.
  3.  Selecteer het gewenste apparaat in het dialoogvenster.

Je krijgt een melding op het apparaat dat je hebt geselecteerd. Tik op de melding en start het gesprek vanaf je Android-apparaat.