Pagina's en telefoongesprekken delen tussen apparaten

Je kunt pagina's tussen je apparaten delen wanneer je bent ingelogd en synchronisatie hebt ingeschakeld voor Chrome op meerdere apparaten.

Pagina's en telefoongesprekken delen tussen apparaten

Op Linux-, Windows- of Mac-computers:
  1. Open Chrome Chrome.
  2. Log in op je Google-account en zet synchronisatie aan.
  3. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  4. Klik op de adresbalk.
    • Op Linux-computers: Klik op Delen  en dan Verzenden naar je apparaten Pictogram voor zelf delen.
    • Op Windows-computers: Klik op Delen  en dan Verzenden naar je apparaten Pictogram voor zelf delen.
    • Mac-computers: klik op Delen  en dan Verzenden naar je apparaten Pictogram voor zelf delen.
  5. Selecteer een apparaat.
  6. Je krijgt een melding op het apparaat met de pagina die je hebt gedeeld.
Tip: Je kunt ook met de rechtermuisknop op een link of een pagina klikken en dan Verzenden naar je apparaten.

Een telefoongesprek delen tussen apparaten

Je kunt een telefoonnummer op je computer selecteren en de optie krijgen om te bellen via je Android-apparaat.

Al je apparaten waarmee je wilt delen, moeten zijn ingelogd en worden gesynchroniseerd met Chrome via hetzelfde Google-account.

1. Open Chrome Chrome op je computer.
  2.  Selecteer een link voor een telefoonnummer dat je wilt bellen.
  3.  Selecteer het gewenste apparaat in het dialoogvenster.

Je krijgt een melding op het apparaat dat je hebt geselecteerd. Tik op de melding en start het gesprek vanaf je Android-apparaat.