Pagina's delen op je apparaten

Je kunt pagina's tussen je apparaten delen wanneer je bent ingelogd en synchronisatie hebt ingeschakeld voor Chrome op meerdere apparaten.

Pagina's met jezelf delen

1. Open Chrome op je computer.
  2. Log in op je Google-account en schakel synchronisatie in Chrome Chrome in.
  3. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  4. Klik op de adresbalk en dan Delen Pictogram voor zelf delen.
  5. Kies een apparaat.
  6. Je ontvangt een melding op het gekozen apparaat over de pagina die je met jezelf hebt gedeeld.
Tip: Je kunt ook met de rechtermuisknop op een link of een pagina klikken en dan Verzenden naar je apparaten.