Del sider og telefonopkald mellem enheder

Hvis du har aktiveret synkronisering i Chrome på flere enheder, kan du dele sider mellem dine enheder, når du er logget ind.

Del sider og telefonopkald mellem enheder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, og aktivér synkronisering i Chrome Chrome.
  3. Gå til den side, du vil dele.
  4. Klik på adresselinjen og så Del Ikon for deling med dig selv.
  5. Vælg en enhed.
  6. På den valgte enhed får du en notifikation om den side, du har delt med dig selv.
Tip! Du kan også højreklikke på et link eller en side og derefter Send til dine enheder.

Del et telefonopkald mellem enheder

Du kan vælge et telefonnummer på din computer og få mulighed for at foretage opkaldet fra din Android-enhed.

Alle de enheder, du vil dele mellem, skal være logget ind og synkroniseret med Chrome på den samme Google-konto.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2.  Vælg et link til et telefonnummer, du vil ringe til.
  3.  I dialogboksen skal du vælge den enhed, du vil bruge.

Du modtager en notifikation på den enhed, du har valgt. Tryk på notifikationen, og foretag derefter opkaldet fra din Android-enhed.