Del sider og telefonopkald mellem enheder

Du kan dele sider og telefonopkald mellem dine enheder, når du er logget ind i Chrome på flere enheder.

Del sider og telefonopkald mellem enheder

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Gå til den side, du vil dele.
  4. Find adresselinjen:
    • Linux-computere: Til højre for adresselinjen skal du klikke på Del Send og derefter Send til dine enheder.
    • Windows-computere: Til højre for adresselinjen skal du klikke på Del og derefter Send til dine enheder.
    • Mac-computere: Til højre for adresselinjen skal du klikke på Del Del og derefter Send til dine enheder.
    • Chromebooks: Klik på adresselinjen og derefter Send til dine enheder Ikon for deling med dig selv.
  5. Vælg en enhed.
    • Du får en notifikation på din modtagerenhed, når siden deles.
Tip! Du kan også højreklikke på et link eller en side og så Send til dine enheder.

Del et telefonopkald mellem enheder

Du kan vælge et telefonnummer på din computer og få mulighed for at foretage opkaldet fra din Android-enhed.

Du skal være logget ind i Chrome med den samme Google-konto på alle de enheder, du vil dele mellem.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2.  Vælg et link til et telefonnummer, du vil ringe til.
  3.  I dialogboksen skal du vælge den enhed, du vil bruge.

Du modtager en notifikation på den enhed, du har valgt. Tryk på notifikationen, og foretag derefter opkaldet fra din Android-enhed.