Del sider på alle dine enheder

Hvis du har aktiveret synkronisering i Chrome på flere enheder, kan du dele sider mellem dine enheder, når du er logget ind.

Del sider med dig selv

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, og aktivér synkronisering i Chrome Chrome.
  3. Gå til den side, du vil dele.
  4. Klik på adresselinjen og så Del Ikon for deling med dig selv.
  5. Vælg en enhed.
  6. På den valgte enhed får du en notifikation om den side, du har delt med dig selv.
Tip: Du kan også højreklikke på et link eller en side og så Send til dine enheder.