Compartir trucades entre dispositius

Si heu iniciat la sessió a Chrome en diversos dispositius, podeu compartir trucades entre els dispositius.

Compartir una trucada

Podeu seleccionar un número de telèfon a l'ordinador i triar l'opció de fer la trucada des del dispositiu Android.

Tots els dispositius entre els quals vulgueu compartir trucades han de tenir la sessió iniciada a Chrome amb el mateix Compte de Google.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Seleccioneu un enllaç per a un número de telèfon al qual vulgueu trucar.
  3. Al quadre de diàleg, seleccioneu el dispositiu que vulgueu utilitzar.

Rebreu una notificació al dispositiu que hàgiu seleccionat. Toqueu la notificació i feu la trucada des del dispositiu Android.