Compartir pàgines i trucades entre dispositius

Si heu activat la sincronització a Chrome en diversos dispositius i teniu la sessió iniciada, podeu compartir pàgines entre els dispositius.

Compartir pàgines i trucades entre dispositius

En ordinadors Linux, Windows o Mac:
  1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google i activeu la sincronització.
  3. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  4. Feu clic a la barra d'adreces.
    • En ordinadors Linux: feu clic a Comparteix i, a continuació, Envia als teus dispositius Icona de compartir amb el propi usuari.
    • En ordinadors Windows: feu clic a Comparteix i, a continuació, Envia als teus dispositius Icona de compartir amb el propi usuari.
    • En ordinadors Mac: feu clic a Comparteix i, a continuació, Envia als teus dispositius Icona de compartir amb el propi usuari.
  5. Seleccioneu un dispositiu.
  6. Rebreu al dispositiu una notificació amb la pàgina que heu compartit.
Consell: també podeu fer clic amb el botó dret en un enllaç o en una pàgina i, a continuació, Envia als teus dispositius.

Compartir una trucada entre dispositius

Podeu seleccionar un número de telèfon a l'ordinador i triar l'opció de fer la trucada des del dispositiu Android.

Tots els dispositius entre els quals vulgueu compartir pàgines o trucades han de tenir la sessió iniciada i estar sincronitzats amb Chrome al mateix Compte de Google.

1. Obriu Chrome Chrome a l'ordinador.
  2. Seleccioneu un enllaç per a un número de telèfon al qual vulgueu trucar.
  3. Al quadre de diàleg, seleccioneu el dispositiu que vulgueu utilitzar.

Rebreu una notificació al dispositiu que hàgiu seleccionat. Toqueu la notificació i feu la trucada des del dispositiu Android.