Compartir pàgines entre dispositius

Si heu activat la sincronització a Chrome en diversos dispositius i teniu la sessió iniciada, podeu compartir pàgines entre els dispositius.

Compartir pàgines amb el vostre propi usuari

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google i activeu la sincronització a Chrome Chrome.
  3. Aneu a la pàgina que vulgueu compartir.
  4. Feu clic a la barra d'adreces i després Comparteix Icona de compartir amb el propi usuari.
  5. Trieu un dispositiu.
  6. Al dispositiu triat, rebreu una notificació sobre la pàgina que heu compartit amb el vostre propi usuari.
Consell: també podeu fer clic amb el botó dret en un enllaç o en una pàgina i després Envia als teus dispositius.