Compartir pàgines i trucades entre dispositius

Si heu activat la sincronització a Chrome en diversos dispositius i teniu la sessió iniciada, podeu compartir pàgines entre els dispositius.

Compartir pàgines i trucades entre dispositius

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google i activeu la sincronització a Chrome Chrome.
  3. Aneu a la pàgina que vulgueu compartir.
  4. Feu clic a la barra d'adreces i després Comparteix Icona de compartir amb el propi usuari.
  5. Trieu un dispositiu.
  6. Al dispositiu triat, rebreu una notificació sobre la pàgina que heu compartit amb el vostre propi usuari.
Consell: també podeu fer clic amb el botó dret en un enllaç o en una pàgina i, a continuació, Envia als teus dispositius.

Compartir una trucada entre dispositius

Podeu seleccionar un número de telèfon a l'ordinador i triar l'opció de fer la trucada des del dispositiu Android.

Tots els dispositius entre els quals vulgueu compartir pàgines o trucades han de tenir la sessió iniciada i estar sincronitzats amb Chrome al mateix Compte de Google.

1. Obriu Chrome Chrome a l'ordinador.
  2. Seleccioneu un enllaç per a un número de telèfon al qual vulgueu trucar.
  3. Al quadre de diàleg, seleccioneu el dispositiu que vulgueu utilitzar.

Rebreu una notificació al dispositiu que hàgiu seleccionat. Toqueu la notificació i feu la trucada des del dispositiu Android.