Kunngjøringer for M75

Som en del av denne nye utgivelsen gir vi deg en liste over nye funksjoner og endringer som du vil legge merke til når du oppdaterer til Chrome versjon 75.

Fortsett til et sikkert nettsted (datamaskin):

Du ser dette hvis linken du åpnet, fører til et nettsted med et litt annet navn enn det du vanligvis går til.

Finn ut mer om hvordan du administrerer advarsler om usikre nettsteder

Spør Chrome om å oversette sider (iPhone/iPad):

Du kan nå spørre Chrome om å oversette nettsider hvis det finnes oversettelser.

Finn ut mer om oversettelse i Chrome.