Dette er nytt i Chrome 74

Som en del av denne nye utgivelsen gir vi deg her en liste over nye funksjoner og endringer som du vil legge merke til når du oppdaterer til Chrome versjon 74.

Sjekk hvor mange vinduer for privat surfing du har åpne (datamaskin):

Øverst til høyre i inkognitovinduet kan du sjekke om du har mer enn ett inkognitovindu åpent.

Finn ut mer om hvordan du surfer i privat modus.

Bruk Chrome i mørk modus (datamaskin):

Du kan nå bruke Chrome i mørk modus på Windows-datamaskiner.

Finn ut hvordan du slår på mørk modus.

Bruk forenklet modus (Android)

Datasparing på Android heter nå forenklet modus. Når du bruker forenklet modus, kan du både bruke mindre data og surfe raskere.

Finn ut mer om forenklet modus.