Novetats de Chrome 74

Com a part d'aquesta nova versió, a continuació trobareu una llista de les funcions noves i dels canvis que veureu quan actualitzeu a la versió 74 de Chrome.

Comprovar quantes finestres de navegació privada teniu obertes (ordinador):

A la part superior dreta de la finestra d'incògnit, podreu comprovar si teniu més d'una finestra d'incògnit oberta.

Obteniu més informació sobre com podeu navegar en mode privat.

Navegar a Chrome en mode fosc (ordinador):

Ara podeu navegar a Chrome en mode fosc des d'ordinadors Windows.

Obteniu informació sobre com podeu activar el mode fosc.

Fer servir el mode bàsic (Android):

Ara l'Economitzador de dades d'Android es denomina "mode bàsic". En utilitzar el mode bàsic, podeu reduir el consum de dades i navegar més ràpidament.

Obteniu més informació sobre el mode bàsic.