Nyheter i Chrome 73

Det här är en lista med nya funktioner och ändringar som du hittar när du uppdaterar till den nya versionen av Chrome.

Kontrollera om webbläsaren Chrome hanteras av en organisation (datorer):

Du kan se i inställningarna om webbläsaren hanteras av din skola eller arbetsgivare och läsa mer om vad det innebär.

Läs mer om hur du kontrollerar om webbläsaren Chrome hanteras av någon annan.

Surfa i mörkt läge i Chrome (datorer):

Nu kan du surfa i mörkt läge i version 10.14 eller senare av Mac OS.

Läs mer om hur du aktiverar mörkt läge.

Ny lista med standardsökmotorer (Android, iPhone/iPad):

Vi har uppdaterat listan med standardsökmotorer i Chrome-inställningarna.

Läs mer om hur du väljer standardsökmotor.

Uppdatera lösenord och formulär (iPhone/iPad):

Nu kan du spara eller uppdatera ett lösenord manuellt om inget erbjudande om att spara det visas i Chrome när du fyller i ett formulär.

Läs mer om att spara ett lösenord i Chrome manuellt.