Novetats de Chrome 73

Com a part d'aquesta nova versió, a continuació trobareu una llista de les funcions noves i dels canvis que veureu quan actualitzeu a la versió més recent de Chrome.

Comproveu si el vostre navegador Chrome està gestionat per la vostra organització (ordinador):

A la configuració, podeu comprovar si el navegador està gestionat pel vostre centre educatiu o la vostra feina i quines implicacions comporta.

Obteniu més informació sobre com podeu comprovar si un navegador Chrome està gestionat.

Navegueu a Chrome en mode fosc (ordinador):

Podeu navegar en mode fosc a Mac OS 10.14 i en versions posteriors.

Obteniu informació sobre com podeu activar el mode fosc.

Llista nova de motors de cerca predeterminats (Android, iPhone/iPad):

Hem actualitzat la llista de motors de cerca predeterminats disponibles a la configuració del lloc web de Chrome.

Obteniu informació sobre com podeu configurar el vostre motor de cerca predeterminat.

Actualitzar les contrasenyes i els formularis (iPhone/iPad):

Ara podeu desar o actualitzar manualment una contrasenya si Chrome no us ofereix aquesta possibilitat quan introduïu la vostra informació en un formulari.

Obteniu més informació sobre com podeu demanar manualment a Chrome que desi una contrasenya.