Find ud af, om din Chrome-browser administreres

Hvis du bruger Chrome i skolen eller på arbejdet, kan browseren være administreret eller konfigureret og vedligeholdt af en skole, en virksomhed eller en anden gruppe.

Hvis din Chrome-browser administreres, kan din administrator konfigurere eller begrænse visse funktioner, installere udvidelser, overvåge aktivitet og styre, hvordan du bruger Chrome.

Hvis du bruger en Chromebook, kan du se, om din Chromebook administreres.

Chrome-browseren på din iPhone eller iPad kan ikke administreres af din skole, din virksomhed eller en anden gruppe.

Hvis du er administrator, kan du få flere oplysninger om Chrome Enterprise til virksomheder og skoler.