Comprovar si el navegador Chrome està gestionat

Si feu servir Chrome en un centre educatiu o a la feina, és possible que una empresa, un centre educatiu o un altre grup el gestioni, el configuri o en faci el manteniment.

Si el navegador Chrome està gestionat, l'administrador pot configurar o restringir determinades funcions, instal·lar extensions, supervisar l'activitat i controlar l'ús de Chrome.

Si feu servir un Chromebook, consulteu si està gestionat.

És possible que el navegador Chrome estigui gestionat a l'iPhone o l'iPad si el vostre centre educatiu o la vostra empresa són verificadors de confiança.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més.
  3. Si veieu el missatge "Gestionat per la teva organització" a la part inferior del menú, això vol dir que el navegador està gestionat. Si no el veieu, això significa que no està gestionat.

Consultar les polítiques

Si el navegador està gestionat, podeu consultar les polítiques que la vostra organització ha establert. Seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces, escriviu chrome://policy i toqueu Ves.

Si sou administrador, obteniu més informació sobre Chrome Enterprise per a empreses o centres educatius.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google