Chrome-selaimen hallinnoinnin tarkistaminen

Jos käytät Chromea koulussa tai töissä, se voi olla hallinnoitu eli koulun, yrityksen tai muun organisaation määrittämä ja ylläpitämä.

Jos Chromebookiasi hallinnoidaan, järjestelmänvalvojasi voi määrittää ja rajoittaa tiettyjä ominaisuuksia, asentaa laajennuksia, seurata toimintaa ja hallita Chromen käyttöä.

Jos käytät Chromebookia, tarkista, onko Chromebookisi hallinnoitu.

Chrome-selainta voi ylläpitää iPhonella tai iPadilla, jos koulu tai yritys on luotettu testaaja.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää.
  3. Jos näet Organisaatiosi ylläpitämä ‑tekstin valikon alareunassa, selaintasi ylläpidetään. Jos et näe sitä, selaintasi ei ylläpidetä.

Käytäntöjen tarkistaminen

Jos selaimesi on ylläpidetty, voit nähdä organisaation käytännöt.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjoita osoitekenttään chrome://policy ja valitse Siirry.

Jos olet järjestelmänvalvoja, lue lisää Chrome Enterprisen käytöstä yrityksissä tai kouluissa.